Roffa Mon Amour Productie Stage

Het is de missie van Roffa Mon Amour om jonge mensen (18-38 jaar) te raken met een kleurrijk en uitdagend filmprogramma en hen te stimuleren in hun filmsmaakontwikkeling. Dat doet de stichting met een jaarlijks 12-daags festival in augustus in Rotterdam en met evenementen door het jaar heen in samenwerking met diverse partners, van horeca tot festivals.

Roffa Mon Amour verbindt publiek met film. Op magische locaties waar normaal geen films worden vertoond brengt Roffa Mon Amour jonge mensen samen om cinema te ontdekken (zoals een dakpark, drijvend gebouw of beeldentuin). Sinds 2013 is het filmfestival onmisbaar op de culturele agenda in Rotterdam. Het festival presenteert een rijk buffet aan filmsmaken die op dat moment nergens anders op het witte doek te zien zijn en divers zijn in land van herkomst, genre, taal, cultuur en onderwerp.

Naast het twaalfdaagse festival is Roffa Mon Amour het jaar door actief met speciale evenementen op locatie, samenwerkingen met horeca, festivals en andere steden, merchandise en een stimuleringsprogramma voor jongeren in samenwerking met diverse Rotterdamse opleidingen.

Over de stage

Kun jij onze bezoekers een fantastische filmavond verzorgen die tiptop geregeld is? Wil je meedraaien in de productie van een filmfestival en filmevents? Ben je echte aanpakker? Hou je van organiseren, ben je gestructureerd en wil je graag betrokken worden in het volledige productionele proces? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat ga je doen?

Naar wie zijn we op zoek?

Wat neem je straks mee na je stage?

Organisatie en inclusie

Bij Roffa Mon Amour staat film en het enthousiasme voor dit medium voorop. We vertonen films van over de hele wereld, van, voor en door iedereen. Het festival wordt georganiseerd door een klein, gedreven team, waarin iedereen de kans krijgt zich breed te ontwikkelen en te ontdekken waar persoonlijke talenten liggen. Iedereen is bij ons welkom, ongeacht je achtergrond, religie of geaardheid.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur ons dan een mail (of video!) naar work@roffamonamour.com waarin je je motivatie en ervaring toelicht. Stuur daarbij ook je CV mee. We horen graag wie je bent, waarom je deze stage graag zou willen doen en wat je wilt leren. Bij twijfel, mail ons vooral op seeyou@roffamonamour.com! We leren je graag beter kennen.